STUDER ONAir 1500 – 12 fader

kr.78,900.00 ekskl. moms

OnAir 1500 – en 12-kanals 6-fader-konsol (udvides til 12 fadere) er designet som en fleksibel hybridløsning til radioudsendelse og produktion. Det er ideelt til studier, der har brug for en yderligere fader-enhed i professionel kvalitet og yderligere I / O eller en kompakt og omkostningseffektiv blandingskonsol til et produktionsrum eller et studie. Integreret USB-afspilnings- og optagefunktioner gør OnAir 1500 til en meget kompakt, men alligevel komplet mixer.

Kategori:

Beskrivelse

OnAir 1500 – en 12-kanals 6-fader-konsol (udvides til 12 fadere) er designet som en fleksibel hybridløsning til radioudsendelse og produktion. Det er ideelt til studier, der har brug for en yderligere fader-enhed i professionel kvalitet og yderligere I / O eller en kompakt og omkostningseffektiv blandingskonsol til et produktionsrum eller et studie. Integreret USB-afspilnings- og optagefunktioner gør OnAir 1500 til en meget kompakt, men alligevel komplet mixer.

12-kanals 6-fader-konsol med Studer NANO SCORE DSP og I / O-moduler, 100 mm fader
6-fader udvidelsesmodul, 100 mm fadere
Super slim design til ergonomisk styring på bordplade
Fuld kanalbehandling, inklusive firbånd EQ, kompressor, limiter, ekspander, gate og de-esser
Omfattende overvågning og talkback med unik split-mode til hovedtelefoner og intern højttaler
OLEDs (Organisk LED) i fader strips og centralt modul giver klareste skærme.
Ergonomisk, let at lære Touch ‘n’ Action ™ brugergrænseflade.
USB-jingle-afspilning og busoptagelsesfaciliteter
I / O-udvidelse gennem standard Studer D21m-kortspalter
Komplet integration med Radio Automation Systems, Studer’s Call Management System og RELINK vores I / O-delingsteknologi
Avanceret timerfunktionalitet
USB-brugeridentifikator til nem tildeling af brugerrettigheder
Standard I / O:

  • Indgange: 16 Mic / Line, 4 stereo AES (med SRC), D21m-kortstik, USB
  • Udgange: 16 Line Out, 4 stereo AES, D21m-kortstik, USB
  • Kontrol: 8 x GPI, 8 x GPO, Ethernet
  • Busser: 1 stereo PGM, 1 stereo RECORD, 1 stereo PFL, 4 N – 1 busser (AUX), 1 Audition, CR og ST overvågning (stereo)
    Med simpel punkt-til-punkt-forbindelse kan OnAir 1500 let flyttes rundt som en sikkerhedskopi eller sekundær enhed med en anbefalet maksimal afstand på 60 m fra sin kerne, når den er tilsluttet via Cat5-kabling i høj kvalitet.

Fleksibiliteten øges med tilføjelse af 6-fader-udvidelsesmodulet, hvilket skaber enten en 12 faderoverflade, eller 6 fadere kan placeres fjernt i et producentregi eller bruges som en ekstra brugerflade. Systemet kan bygge bro mellem OnAir og produktionsbehovene og tilbyder et altomfattende design af funktioner for at forbedre lethed og effektivitet ved at udføre fantastisk programmering i begge indstillinger hele tiden.

Inputkanaler

Kanalparametre som EQ og dynamik kan redigeres komfortabelt ved hjælp af konsolstyringer i kombination med OLED-kanalskærme uden at kræve en yderligere skærm eller pc. For mere avanceret betjening giver konsollen grænseflader til tilslutning af en pc-skærm, tastatur og mus.

Master afdeling og overvågning

Master-afsnittet giver operatøren enkel, men omfattende adgang til signalovervågning og switching for kontrolrum og studie med en intern højttaler, der er forudindstillet til at udsende CUE- og talkback-signaler. Audioovervågning forstærkes af to 29-segment stereo-bargraf-PPM’er, der giver konstant overblik over alle vigtige signaler; 6 forskellige meter standarder tilgængelige. Unikke egenskaber som hovedtelefonopdeling gør det muligt for brugeren at lytte til to forskellige kilder, den ene gennem det venstre øre og det andet gennem højre. Forudindstillede knapper tillader også one-touch-kontrol af al overvågning. Ekstra overvågning til separate studier er tilgængelig via en ekstern Monitoring / Talkback-enhed for ekstra fleksibilitet.

Studer Nano SCore

Den separate kerne i OnAir 1500 indeholder lyd- og kontrolengine. Dets ligefremme design har standardstik, hvilket gør ethvert ekstra breakout-panel unødvendigt. To separate kortslidser kan udstyres med ethvert valgfrit D21m I / O-modul, såsom MADI (op til 64 lm ind / 56 lm ud), ADAT, AES eller yderligere MIC-indgange. Frontpanelet har tre USB-porte, hvoraf den ene bruges til at identificere konsoloperatøren. Den anden port kan være vært for en USB-stick til optagelse og afspilning, mens den tredje kan skiftes til at levere yderligere otte kanaler med I / O til / fra en USB-enhed. NANO SCORE forbindes til fadermodulerne via et Cat5-kabel, der leverer strøm til konsolen.

Vi er med dig hele vejen

Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at installere og konfigurere mixeren hos dig.

Yderligere information

Vægt45 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.