Services

PROBroadcast tilbyder services og installation.
Hos PROBroadcast ApS tilbyder vi mange forskellige services. Vi har stor erfaring i distribution af lyd i forskellige formater og kan hjælpe med at finde de rigtige løsninger til enhver broadcaster.

Vi leverer blandt andet streamingløsninger fra vores eget datacenter der er placeret i Danmark. Hostingcentret er godkendt og certificeret. Der er blandt andet kun adgang for teknikere der er godkend af os. Der er ligeledes heller ikke adgang med nøgle. Det gør at vi altid har fuld kontrol over hvem der kommer ind og ud af dørene.

I vores datacenter har vi vores hostingløsninger i redundant setup og ekstern backup af kritisk data. Vi udvikler selv mange af vores løsninger, andre køber vi hos eksterne leverandører.

Vi hoster blandt andet streamingløsninger med både ShoutCast og Icecast. Derudover tilbyder vi også hostede løsninger til DAB+.

Ligeledes har vi programmører der sørger for at holde diverse platforme opdaterede. Derfor kan vi også tilbyde ekstremt stabile apps til radiostationer der ønsker at være med på nettet. Disse løsninger skræddersyes til den individuelle kundes behov. Om det er til egen hosted løsning eller til vores.

Vi tilbyder også api’er fra diverse afviklingssystemer til forskellige platforme, herunder MereRadio-løsningen der samler FM, DAB og netradio i en løsning.

Ud over disse løsninger monterer vi også antennesystemer og hardware for både radiostationer og landmobiloperatører. Vi har selv flere antennesites hvor man som leverandør har mulighed for at leje sig ind. Flere af stederne forefindes der fiberbredbånd, eller anden forbindelse til internettet.

Vi udarbejder projekter og laver projektbeskrivelser for alle der ønsker et overblik over en given opgave. Vi laver også dokumentation for eksisterende løsninger.

I vores antenneafdeling udfører vi montering af alt fra simple antenne løsninger til de helt komplekse løsninger med dæmpning i forskellige retninger. Vi kan også lave simuleringer inden systemet bliver monteret der viser hvordan udstrålingen bliver fra den ønskede position

Vi leverer alt der skal bruges til den antenneløsning der giver det bedste resultat for kunden. Det er alt fra projektering til antennemontering.

Vores montører har stor erfaring i at klatre i master og montere udstyr. Derfor kan du også altid være sikker på at løsningen er lavet forsvarligt og holder i mange år.

Vi er også ”gatekeepere” for flere DAB+ sendesamvirker.

Vi er distributører af flere kendte mærker inden for FM og DAB+ sendere. Blandt andet DB Broadcast, Suono og så har vi vores eget mærke til konkurrencedygtige priser.

Vores antenner får vi lavet så de kan tåle det danske klima og stadig har en meget lav vægt og vindmodstand.

Ligeledes leverer vi også filtre i alle størrelser til både FM, DAB og landmobilsystemer.

På vores værksted reparerer vi alle mærker og modeller af FM-sendere. Ofte er det små ting der gør at en ældre sender ikke vil sende mere. Det er vores dygtige teknikere gode til at finde løsninger på og ofte kan det godt betale sig at lade os tage et kig på det inden man køber en helt ny sender.