Omniplayer 3

Du kan se meget mere om Omniplayer 3 ved at klikke her – du er også meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Omniplayer er en af vedens mest avancerede afviklingssystemer. Med den velkendte brugergrænseflade fra en af verdens mest brugte afviklingssystemer, Dalet 5.1, er systemet utrolig let at lære og bruge for mange der allerede kender til fladen men også meget intuitivt for nye brugere.

OmniPlayer er udviklet i tæt samarbejde med branchefolk for at levere den igangværende innovation, som morgendagens radiostationer har brug for.

OmniPlayer giver dit team et komplet sæt avancerede værktøjer til at skabe, udsende og udgive det indhold, dit publikum elsker. OmniPlayer gør det muligt for alle at arbejde lettere, hurtigere og mere rentabelt. Når som helst. Fra hvor som helst.

OmniPlayer integreres problemfrit med tredjepartsløsninger og garanterer høj pålidelighed, fleksibilitet og omkostningseffektivitet. OmniPlayer kan skaleres til kravene fra de største broadcastere og giver en pålidelig og robust løsning, der giver dit team mulighed for at fokusere på det, de er bedst til. Nemlig af lave radio.